Pe o suprafata de peste 3 hectare, la doar cativa kilometri de Alba Iulia, Domeniile Mar'tinutzi reprezinta locatia perfecta din centrul Transilvaniei pentru organizarea de evenimente deosebite si pentru relaxare.

Incepand cu 2014, de la deschiderea oficiala, Domeniile Mar'tinutzi au gazduit peste 250 de evenimente facand fericiti peste 35000 de oameni. Cu cele doua spatii, Mar'tinutzi Ballroom si Gradina de Vara, am reusit de fiecare data sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri. Toate acestea intr-o locatie unica, dominata de Castelul Contelui Redey.

Indiferent de tipologia evenimentului, indiferent de dimensiunea sau doleantele clientilor, de fiecare data am fost la inaltime. Ne stau marturie oamenii care ne felicita de fiecare data, recenziile si aprecierile de pe retelele de socializare, solicitarile pentru evenimente programate chiar si cu 2 ani inainte.

Incepand cu toamna anului 2016, pe Domeniile Mar'tinutzi a fost inaugurat si Cardinal Hotel, care ofera acomodare in 32 de camere cu conditii de 4 stele, un Spa si o noua sala de evenimente in cadrul hotelului.

Facilitati de genul parcare gratuita, aflata in custodie, WIFI gratuit si internet de mare viteza, personal profesionist aflat in permanenta la dispozitia clientului, oaza de liniste care cuprinde Domeniile Mar'tinutzi, peisajele tipice muntilor Apuseni, nu sunt altceva decat dovada clara a faptului ca vrem sa oferim cele mai bune conditii pentru ca evenimentele sa fie perfect organizate.

Accesul catre Domeniile Mar'tinutzi este unul cat se poate de facil, la marginea Muntilor Apuseni pe Valea Vintului departe de agitatia tipic urbana. Autostrazile Sibiu-Deva si Sebes-Turda, precum si DN Alba Iulia-Cugir, ce trec la mai putin de 10km de locatia noastra, asigura un acces usor precum si o legatura rapida cu cele mai importante atractii turistice din zona, incepand de la vechiul Castel Martinuzzi, aflat chiar in vecinatate, continuand cu stravechea capitala a Daciei, Sarmizegetusa Regia, si bineinteles fosta capitala a Romaniei, Alba Iulia.