Despre noi

Explorează frumusețea și istoria Domeniilor Martinutzi

Pe o suprafață de peste 3 hectare, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia, Domeniile Mar’tinutzi reprezintă locația perfectă din centrul Transilvaniei pentru organizarea de evenimente deosebite și pentru relaxare.

Începând cu 2014, de la deschiderea oficială, Domeniile Mar’tinutzi au găzduit peste 250 de evenimente făcând fericiți peste 35000 de oameni. Cu cele două spații, Mar’tinutzi Ballroom și Grădina de Vară, am reușit de fiecare dată să fim la înalțimea așteptărilor clienților noștri. Toate acestea într-o locație unică, dominată de Castelul Contelui Redhey.

Indiferent de tipologia evenimentului, indiferent de dimensiunea sau doleanțele clienților, de fiecare dată am fost la înălțime. Ne stau mărturie oamenii care ne felicită de fiecare dată, recenziile și aprecierile de pe rețelele de socializare, solicitările pentru evenimente programate chiar și cu 2 ani înainte.

Începând cu toamna anului 2016, pe Domeniile Mar’tinutzi a fost inaugurat și Cardinal Hotel, care oferă acomodare în 32 de camere cu condiții de 4 stele, un Spa și o nouă sală de evenimente în cadrul hotelului.

Facilități de genul parcare gratuită, aflată în custodie, WI-FI gratuit și internet de mare viteză, personal profesionist aflat în permanență la dispoziția clientului, oaza de liniște care cuprinde Domeniile Mar’tinutzi, peisajele tipice munților Apuseni, nu sunt altceva decât dovada clară a faptului că vrem să oferim cele mai bune condiții pentru că evenimentele să fie perfect organizate.

Accesul către Domeniile Mar’tinutzi este unul cât se poate de facil, la marginea Munților Apuseni pe Valea Vințului departe de agitația tipic urbană. Autostrăzile Sibiu-Deva și Sebeș-Turda, precum și DN Alba Iulia-Cugir, ce trec la mai puțin de 10km de locația noastră, asigură un acces ușor precum și o legatură rapidă cu cele mai importante atracții turistice din zona, începând de la vechiul Castel Martinuzzi, aflat chiar în vecinatate, continuând cu stravechea capitală a Daciei, Sarmizegetusa Regia, și bineînțeles fosta capitală a Romaniei, Alba Iulia.

Restaurant

Sală de evenimente

Hotel

Sală de conferințe