Cardinal Hotel

Vințu de Jos, str. Mihai Eminescu, 58, jud. Alba, Valea Vințului, România

Descoperiți serviciile pe care le oferim.

Wi-fi gratuit

Parcare gratuită

Mic dejun gratuit

Check-in rapid

Cardinal Hotel

O escapadă perfectă în Transilvania

În inima pitoreasă a județului Alba, unde istoria și modernitatea se împletesc armonios, se ridică cu mândrie Cardinal Hotel. O perlă a ospitalității, acest edificiu elegant reprezintă o oază de rafinament și confort pentru călătorii care doresc să exploreze frumusețea Transilvaniei.

În plus față de confortul oferit de Cardinal Hotel, locația sa privilegiată permite accesul facil către numeroase atracții turistice din împrejurimi. Situată în apropierea orașului Alba Iulia se află impresionanta Cetate Alba Carolina, o bijuterie arhitecturală și simbol al istoriei românești. De asemenea, în apropiere se pot explora peisajele pitorești ale Munților Apuseni sau se pot vizita alte obiective de interes cum ar fi Cetatea Deva sau Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Astfel, fie  călătoriți în interes de afaceri sau căutați o escapadă relaxantă, Cardinal Hotel oferă nu doar un loc de cazare, ci și o poartă către descoperirea bogățiilor culturale și naturale ale Transilvaniei.

Cu o arhitectură impresionantă și o atenție meticuloasă la detalii, Cardinal Hotel își întâmpină oaspeții cu o ambianță caldă și primitoare. Fiecare cameră este un sanctuar de relaxare, amenajat cu eleganță și dotat cu facilități moderne, oferind tot confortul necesar pentru o ședere memorabilă.

Camera King cu balcon

Camera King

Camera Queen cu balcon

Camera Queen

Camera Twin

Camera Single

Cardinal Hotel

Destinații de Vizitat