Un loc de basm chiar în mijlocul fabulosului Domeniu, Mar’tinutzi Ballroom este locul unde visele tale pot deveni realitate: nunţi imparatesti, botezuri spectaculoase, petreceri de lux, baluri sofisticate de seară sau conferințe și concerte live, sunt parte din paleta vastă de evenimente care se pot organiza în luxoasa sală.

Dacă vă doriţi o nuntă sau un eveniment unic, elegant şi impunător precum marile nunți împărătești, Mar’tinutzi Ballroom vă va transpune într-o atmosferă regală inedită.

Sala vine cu un parfum imperial, oglinzi impunătoare, cortine din matăsuri fine, candelabre somptuoase, decoratiuni de lux, culori dominante în note de auriu, crem şi alb, te poartă cu gândul la balurile regale de la curtile imparatești. Terasa este cu deschidere directă spre gradina interioară. Lacul cu pești și nuferi creeaza un plus de fantezie sălii, întregind astfel peisajul unic și grandios al domeniului.

Sala pate gazdui până la 400 de persoane, iar set-up-ul evenimentului poate varia în funcție de solicitări. Dimensiunea vastă a sălii precum și dotările tehnice de ultimă generație, permit desfășurarea conferințelor, atât în regim teatru, U +shape sau cabaret.

Cadrul natural de excepeție al domeniului oferă o oportunitate incredibilă pentru evenimente spectaculoase, prezentări de modă, scene mobile și ceremonii diverse în aer liber.

Amenajarea poate varia în funcție de arhitectura și complexitatea evenimentului, domeniul devenind astfel locul ideal pentru evenimente corporate și private.

Venim în întâmpinarea nevoilor dumnevoastră, cu idei și soluții, pentru a creiona împreună tabloul unui eveniment de vis. Imaginați-vă evenimentul mult visat, iar noi o să-l transformăm în realitate!

Pentru mai multe informatii, inclusiv vizuale, te rugam sa vezi si celelalte pagini ale site-ului nostru.