Castelul Rhédey a fost primul edificiu dat in folosinta in cadrul complexului Domeniile Mar’tinutzi, in anul 2014.

Construit in 1860, Castelul Rhédey a fost renovat pe finalul primului deceniu al secolului XXI pentru a i se reda frumusetea, eleganta si luxul de odinioara. Astazi, ca si in secolele trecute, este una dintre atractiile cele mai importante de pe Valea Vintului, fiind admirat de catre oaspetii nostri dar si de turistii ce strabat aceasta regiune.

Situat in apropiata vecinatate a ruinelor Castelului Martinuzzi, Castelul Rhédey este un simbol al localitatii Vintu de Jos precum si a intregii regiuni. In prezent, Castelul Rhédey imbina perfect tehnologia moderna cu arhitectura tipica Transilvaniei secolului XIX, oferind oaspetilor momente de neuitat, marcate la fiecare eveniment gazduit.

Castelul Rhédey, complet restaurat, a fost transformat într-un centru de Convenții și Evenimente de nivel european, care poate găzdui cu succes conferințe, teambuilding-uri, lansări de carte, simpozioane, recepții sau prezentări de modă, organizate în detaliu într -o maniera luxoasă, menită să satisfacă cele mai exigente gusturi. Având un farmec aparte, Castelul Rhédey întâmpină oaspetii cu o eleganţă misterioasă. Ambianţa generală amintește de vremurile impăratești demult uitate: decor interior cu detalii grandioase în stil baroc, mobilier din lemn masiv, candelabre de cristal, ferestre mari drapate in stil romantic, tablouri cu rame aurite, imprimă evenimentului dumnevoastră o notă nobilă, într-o manieră exclusivistă, desprinsă din marile întruniri boierești. Castelul Rhédey cuprinde o zona administrativă, zona de lobby și bar si trei sali de evenimente culturale*Salonul Domniței, Sala Cetății, Sala Contelui,si un foisor pentru ceai cafea ,trabuc si coniac.

Te rugam, pentru mai multe informatii, inclusiv vizuale, te rugam sa vezi si celelalte pagini ale site-ului nostru.